חטיפי אשרוש סלרי ברוטב איולי
1. חוצים את פרוסות האשרוש לקבלת חצאי עיגולים. טובלים את הפרוסות בביצה טרופה.
2. מניחים על ½ פרוסה טבולה בביצה עלה פטרוזיליה. מניחים מעל פרוסת גבינה, מתבלים במלח ובפלפל ומכסים ב-1/2 פרוסת אשרוש נוספת. מהדקים היטב.
3. טובלים את ה"כריך" בקמח. מקפידים שיהיה מכוסה היטב מכל הצדדים. מטגנים בשמן עמוק עד שמזהיב. מעבירים למגבות נייר לספיגת עודפי השמן ומצננים.
4. להכנת הרוטב מערבבים היטב את כל החומרים עד לקבלת מרקם אחיד. יוצקים את הרוטב לצלחת הגשה ומניחים את חטיפי הסלרי על הרוטב. מגישים בטמפרטורת החדר.