טעמו חמצמץ-עדין. תפוח הסמית העסיסי אידיאלי לכל
השימושים. הוא שומר על צורתו השלמה באפיה ובבישול.
מרכיב נפלא לכל הדיאטות. נשמר לתקופות ממושכות ואף
ניתן להקפיאו בפלחים.
ערכים תזונתיים
|
ממוצע
|
100 גרם
|
גודל המנה
|
פרי בנוני
|
100 גרם
|
משקל המנה בגרם
|
138
|
100
|
אנרגיה (קלוריות)
|
81
|
59
|
חלבון (גרם)
|
0.27
|
0.19
|
שומן (גרם)
|
0.49
|
0.36
|
פחמימות (גרם)
|
21.05
|
15.25
|
סיבים תזונתיים (גרם)
|
1.06
|
0.77
|
סידן (מ"ג)
|
10
|
7
|
ברזל (מ"ג)
|
0.25
|
0.18
|
מגנזיום (מ"ג)
|
6
|
5
|
זרחן (מ"ג)
|
10
|
7
|
אשלגן (מ"ג)
|
159
|
115
|
נתרן (מ"ג)
|
1
|
0
|
אבץ (מ"ג)
|
0.05
|
0.04
|
ויטמין C (מ"ג)
|
7.8
|
5.7
|
ויטמין B1 (מ"ג)
|
0.02
|
0.02
|
ויטמין B2 (מ"ג)
|
0.02
|
0.01
|
ניאצין (מ"ג)
|
0.11
|
0.08
|
חומצה פנטוטנית(מ"ג)
|
0.08
|
0.06
|
ויטמין B6 (מ"ג)
|
0.07
|
0.05
|
פולסין (מ"ג)
|
3.9
|
2.8
|
ויטמין B12 (מ"ג)
|
0
|
0
|
ויטמין A (מ"ג)
|
74
|
53
|