מועצת הצמחים

ערכים תזונתיים

 עסיסי ומומלץ לדיאטות הרזיה וכמו כן למניעת שלשולים.
הפרי בשל לאכילה לאחר שהתרכך במקצת. אגס קשה ניתן
להבשיל בטמפרטורות החדר. האגס משמש בהתקנת ממולאים
ומיני קינוח.

 

ערכים תזונתיים

ממוצע

100 גרם

משקל המנה בגרם 166 100
אנרגיה (קלוריות) 98 59
חלבון (גרם) 0.6 0.4
שומן (גרם) 0.7 0.4
פחמימות (גרם) 25.1 15.1
סיבים תזונתיים (גרם) 2.3 1.4
סידן (מ"ג) 19 11
ברזל (מ"ג) 0.4 0.3
מגנזיום (מ"ג) 9 6
זרחן (מ"ג) 18 11
אשלגן (מ"ג) 208 125
נתרן (מ"ג) 1 0
אבץ (מ"ג) 0.2 0.12
ויטמין C (מ"ג) 6.6 4.0
ויטמין B1 (מ"ג) 0.03 0.02 
ויטמין B2 (מ"ג) 0.07 0.04
ניאצין (מ"ג) 0.16 0.1
חומצה פנטוטנית(מ"ג) 0.12 0.07
ויטמין B6 (מ"ג) 0.03 0.02
פולסין (מ"ג) 12.1 7.3
ויטמין B12 (מ"ג) 0 0
ויטמין A (מ"ג) 33 20