מועצת הצמחים

מתכונים

עוף ותפוחים

משחימים את העוף במרגרינה, על מחבת. מוציאים אותו מהמחבת. לתוך השומן הנותר מכניסים קמח ומערבבים תוך
בחישה. מוסיפים מרק ומים, יחד 3 כוסות. מבשלים את התערובת על אש קטנה, תוך בחישה מתמדת, עד שתסמיך.
מוסיפים בצלים וגזרים, ומתבלים לפי הטעם. שמים את העוף בתבנית, יוצקים לתוכה את התערובת עם הירקות.
מוסיפים תפוחים ואופים הכל יחד 1 שעה כאשר התבנית מכוסה.
 מוסיפים אפונה וממשיכים לבשל 10 דקות נוספות.

 

3 כפות מרגרינה
5 מנות עוף
מלח
פלפל
3 כפות קמח
1 כוס מרק עוף
מים
5 גזרים חתוכים לפרוסות
6 בצלים קטנים
4 תפוחים מקולפים וחתוכים לשמיניות
1 קופסה אפונה