מועצת הצמחים

מתכונים

עוגת מרינג

מקציפים 1 ביצה עם 3 כפות סוכר. מערבבים עם קמח וקקאו. מעבירים את הבצק לתבנית משומנת ומקומחת ואופים 8 דקות
(לא יותר!). מקררים על גבי רשת.
קולפים את התפוחים, חותכים לחתיכות קטנות ומאדים אותם במעט מים עד שיהפכו לרסק. ממתיקים לפי הטעם.
מפרידים בין החלבונים והחלמונים של 2 ביצים, מערבבים את החלמונים בתוך רסק התפוחים ושמים את העיסה על העוגה המקוררת.
מקציפים חזק מאוד את החלבונים עם הסוכר הנותר ומערימים על העוגה. מחזירים הכל לתנור ואופים 10 דקות.
 

3 ביצים
1 כוס סוכר
25 גרם קמח
2 כפיות קקאו
½ ק"ג תפוחים