מועצת הצמחים

מתכונים

קדירת טלה עם תאנים

פורסים את הבצלים ומטגנים בשמן חם, עד זהוב. מנגבים את קוביות הבשר במגבת נייר, מקמחים במעט קמח ומוסיפים
לסיר, מטגנים תוך בחישה בכף עץ. מתבלים במלח ובפלפל ומוסיפים כוס יין. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש
ומבשלים כשעה, עד שהבשר מתחיל להתרכך. מוסיפים לסיר חומוס ותאנים חצויות לגובה. מפזרים מעל עלי תימין,
יוצקים את היין הנותר ומבשלים כעשרים דקות נוספות.
מגישים עם אורז או על מצע קוסקוס.
2 בצלים
שמן לטיגון
½ 1 ק"ג חזה טלה בקוביות
2 כפות קמח
מלח ופלפל
½ 1 כוסות יין אדום יבש
1 כוס גרגרי חומוס מבושלים
500 גרם תאנים בשלות
עלי תימין.