מועצת הצמחים

מתכונים

לביבות תרד עם שקדים

חולטים את עלי התרד במעט מים רותחים עם מלח, רק עד שהוא "נובל", מסננים וסוחטים היטב. מרסקים שום ובצל
במעבד מזון, מוסיפים את התרד וטוחנים יחד. מעבירים לקערה, מוסיפים ביצים, 150םידקש , גרם פירורי לחם,
גבינה ותבלינים ומערבבים במזלג. מכסים ומצננים במקרר כחצי שעה.
יוצרים לביבות עבות, טובלים בפירורי לחם ומטגנים משני הצדדים בשמן חם.
1 ק"ג תרד
1 בצל גדול
6 שיני שום
2 ביצים
250 גרם שקדים טחונים גס
200 גרם גבינת קשקבל מגוררת
מלח
פלפל
מעט אגוז מוסקט
200 גרם פירורי לחם
שמן לטיגון