מועצת הצמחים

מתכונים

סלט חצילים ברימונים

דוקרים את החצילים כמה פעמים במזלג, עוטפים בניילון נצמד ומרככים במיקרוגל. חוצים את החצילים ומרוקנים אותם לקערה.
קולפים את הרימונים ומפרקים לגרגרים, מרחיקים גם את הקליפה הדקה המרה, מערבבים בעדינות עם החצילים.
מוסיפים בצל ירוק פרוס דק, שמן זית ותבלינים.
מגישים כשהסלט עדיין חמים.
3 חצילים בגודל בינוני
2 רימונים
3 בצלים ירוקים
כוס שמן זית
2 כפות חומץ בן-יין לבן
3-2 כפות רוטב סויה
1 כפית גדושה סוכר
מלח ופלפל שחור גרוס גס