עוף באגוזים ורימונים
מנגבים את שוקי העוף במגבת נייר ומטגנים אותם מכל הצדדים במחבת עם שמן חם, עד שהם זהובים. מניחים בצלחת.
מטגנים באותה מחבת את הבצל תוך בחישה, עד זהוב בהיר,מוסיפים אגוזים קצוצים וטחונים ומטגנים כשתי דקות בחום
די נמוך, כדי שלא ייחרכו. מוסיפים מיץ רימונים,תבלינים, רסק עגבניות ומיץ לימון וסוכר, מכסים אתהמחבת ומבשלים כחמש דקות באש נמוכה.
מפזרים את שוקי העוף במחבת, מכסים ומבשלים 40-כ דקות בחום נמוך, במחבת מכוסה. מדי פעם בוחשים בעדינות. אפשר להוסיף מעט מים
רותחים במהלך הבישול. מגישים עם אורז לבן.