מועצת הצמחים

מתכונים

סלט עם רימונים

שוטפים את עלי החסה, מייבשים וקורעים גס לקערה שטוחה, מוסיפים נבטים, פרוסות מלפפונים ורימונים, מערבבים
בעדינות. מערבלים בקערה קטנה את כל מרכיבי הרוטב, יוצקים על הסלט, מערבבים בעדינות, מפזרים מעל צנוברים
 ומגישים.

1 חסה
200 גרם נבטים
2 מלפפונים בקליפה
1½ כוסות גרגרי רימונים.

לרוטב:
5 כפות שמן זית
3 כפות חומץ בן-יין לבן
½ כפית חרדל
מלח ופלפל
1 כף מיונית
קורט סוכר.

לקישוט:
50 גרם צנוברים קלויים.