מועצת הצמחים

מתכונים

פרוסות קרמבולה בסירופ

מביאים לרתיחה סוכר ומים, מנמיכים מעט את האש וממשיכים לבשל כחמש דקות, לקבלת סירופ דליל. פורסים את הפירות
לרוחב, בעובי 8-6 מ"מ ומכניסים לסירופ, ממשיכים לבשל כעשר דקות, עד שהפרוסות רכות. מוציאים מהסירופ בכף
מחוררת ומניחים על נייר אפייה לצינון. מקשטים בפרוסות הקרמבולה סלטי פירות, עוגות, או מגישים עם כוס מים.
אפשר להשאיר את הפרוסות בסירופ ולקשט ולהמתיק בהן סלטי פירות, או להגיש כתוספת לגלידה.
6 פירות קרמבולה
1 כוס סוכר
3/4 כוס מים.