מחבתיות קיווי
מנפים את הקמח עם המלח לתוך קערה ומוספים את הביצה. מערבבים היטב ומוסיפים בזרם דק את החלב, תוך בחישה מתמדת.
מקציפים פנימה את המים הקרים, וממשיכים להקציף עד שנוצרת בלילה חלקה. מכניסים מעט שמן, או חמאה, לתוך מחבת מחוממת היטב.
יוצקים פנימה 1 כף מהבלילה, ומטלטלים את המחבת כדי שהבלילה תתפשט בשכבה שווה.
כאשר המחבתיות משחימות בצידן התחתון, הופכים אותן, מחליקים את המחבתיות
מהמחבת, וחוזרים על הפעולה עד שכל המחבתיות מוכנות. מניחים מחבתיות זו על זו ושומרים אותן חמות. מקציפים
את השמנת לקצפת נוקשה, ומבליעים פנימה את האגוזים הקצוצים, את פירורי השוקולד ואת הקיווי חתוך לחתיכות קטנות.