מועצת הצמחים

מתכונים

גלידה קיווי ופיג`ואה

1.שמים בקערה את כל החומרים ובעזרת המערבל הידני מעבדים את כל החומרים למחית גסה.
2. מעבירים להקפאה במכונת גלידה.

להכנה בלי מכונה:
מעבירים לכלי מתכתי שטוח ומקפיאים.
לאחר שעה מערבבים מהשוליים הקפואים אל הפנים המימי.
מחזירים למקפיא. לאחר 45 דקות מעבירים לכלי
ומעבדים את התערובת עם המערבל הידני עד שהיא חלקה
ומשנה את צבעה. מעבירים להקפאה סופית.

חומרים 750-ל גרם:
6 קיווי מקולפים
375 מ"ל סירופ סוכר
175 מ"ל מים
מיץ מחצי לימון