מועצת הצמחים

מתכונים

סלט צבר

פורסים את הצבר ומניחים בצלחת הגשה שטוחה. חוצים תפוחים, מגלענים וחותכים בקליפה לאורך, לפרוסות דקות.
פורסים דק פלפל לרוחב. את המלפפון פורסים בקליפה לאורכו, חותכים את הפרוסות לרצועות דקות, מוסיפים הכל לצברים.
מערבבים את מרכיבי הרוטב, מזליפים על הסלט ומערבבים בעדינות רבה. מצננים לפני ההגשה.

 

4 צברים
2 תפוחים
1 פלפל ירוק
1 מלפפון.

החומרים לרוטב:
מיץ מלימון
2 כפות שמן
פלפל לבן
קורט ג`ינג`ר או פרוסות ג`ינג`ר מסוכר.