מועצת הצמחים

מתכונים

צבר בבצק בירה

מערבבים יחד במעבד מזון או במיקסר: קמח, פלפל לבן, שמן, חלמונים ובירה, עד קבלת תערובת חלקה.
מכסים ביריעת ניילון נצמד ומצננים כשעה במקרר. מקציפים חלבונים עם קורט מלח ומקפלים עם תערובת הבירה.
פורסים את הצברים הצוננים לפרוסות עבות, לרוחב, נועצים בפרוסה קיסם עץ, טובלים בבלילה ומטגנים בשמן עמוק וחם,
עד שהמעטה זהוב. מגישים מייד.

פירות צבר קרים.
החומרים לבלילה:
1 כוסות קמח
קורט פלפל לבן
1 כף שמן
2 ביצים מופרדות
1 כוס בירה לבנה
קורט מלח.