מועצת הצמחים

מתכונים

דג סול עם פקאן

פורסים את הפטריות ומאדים אותן בחמאה עד שהנוזלים מתאדים. מוסיפים אגוזים, מלח ופלפל. מורחים את הדגים
בתערובת ומגלגלים כל דג לגלילה עם המילוי, ומחזקים בקיסם.
טורפים ביצה עם חלב ומעט מלח וטובלים את הגלילות, ואז בפירורי לחם. מניחים בתבנית אפייה משומנת
20X20,האמחב , ואופים 20-כ דקות בתנור שחומם מראש לחום 220הובג , מ"צ, או עד שהדג אטום לגמרי.
מקשטים בפטרוזיליה ובפרוסות לימון.

 

250 גרם פטריות שמפיניון
50 גרם חמאה
½ כוס אגוזי פקאן קצוצים גס
מלח ופלפל
750 גרם דגי סול
1 ביצה טרופה
כוס חלב
כוס פירורי לחם.

להגשה:
עלי פטרוזיליה, פרוסות לימון.