מועצת הצמחים

מתכונים

עוגיות פקאן

מערבלים היטב חמאה, מרגרינה וסוכר. מוסיפים את הקמח והווניל ומערבבים עד שמתקבל כדור בצק. מוסיפים את האגוזים ומערבבים.
יוצרים כדורים בקוטר כשני ס"מ ומניחים על תבנית אפייה בלתי משומנת. מתקבלות כ06- עוגיות.
מצננים את העוגיות לפחות חצי שעה במקרר לפני האפייה.
מחממים את התנור לחום 180ינוניב , מ"צ, ואופים כרבע שעה, עד שהעוגיות מזהיבות. מצננים ושומרים בצנצנת שנסגרת היטב.
 אפשר לבזוק על העוגיות אבקת סוכר, לאוהבי המתוק.

 

100 גרם חמאה מלוחה
100 גרם מרגרינה
½ כוס סוכר
2 כוסות קמח
1 כפית תמצית וניל
1 כוס אגוזי פקאן.