מועצת הצמחים

מתכונים

סירות פיג`ואה

חוצים את הפירות. בעזרת כפית מוציאים את התוכן ומרסקים במעבד מזון, ואת הקליפות שומרים למילוי. מקציפים היטב
חלמונים עם סוכר, לקבלת קציפה בהירה ותפוחה, מעל אמבט מים חמים.
מסירים מהאש אך לא מעל אמבט המים החמים. מוסיפים יין ואת בשר הפיג`ואה המרוסק, תוך בחישה.
ממלאים את חצאי הפרי בתערובת, ומצננים. לפני ההגשה מקשטים בפרוסות פיג`ואה ובעלי נענע.

6 פירות פיג`ואה גדולים
7 חלמונים
250 גרם סוכר
1 כוס יין לבן מוסקט.

לקישוט:
פרוסות פיג`ואה, עלי נענע.