מועצת הצמחים

מתכונים

עוגת נקטרינות

יש לעבד את המרגרינה, הסוכר, הביצה, גרידת הלימון ותמצית הווניל. מוסיפים את הקמח לבצק. מרפדים בתוך תבניות משומנות היטב ואופים בחום בינוני למשך 15 דקות.מכינים אינסטנט פודינג תות-שדה עם שמנת מתוקה וממלאים את מחצית העוגה. מוסיפים למעלה פירות טריים חצויים.
יוצקים ג`לי בזק ומצפים את העוגה באגוזים או קוקוס.
מצננים היטב ומגישים ככיבוד עם קפה.

100 גרם מרגרינה
200 גרם סוכר
300 גרם קמח
1 ביצה
גרידת לימון
תמצית וניל.

חומרים למילוי העוגה:
1 שקית אינסטנט פודינג תות-שדה
1 שקית שמנת מתוקה
1½ ק"ג נקטרינות ופירות עונה אחרים
1 שקית ג`לי לימון
100 גרם אגוזים כתושים או קוקוס.