מועצת הצמחים

מתכונים

קציפת מנגו אפויה

קולפים את המנגו, חותכים את הבשר מהגלעין ומערבלים למחית חלקה, יחד עם מיץ הלימון. מקציפים את החלבונים לקצף רך.
מוסיפים את הסוכר בהדרגה ומקציפים לקצף נוקשה אבל לא יבש. מקפלים את מחית המנגו לתוך הקצף בזהירות רבה.
יוצקים מיד לכלים אישיים חסיני אש ואופים בתנור שחומם לחום של 180 מ"צ במשך 15-כ דקות, או עד שהקציפה
 מזהיבה בחלקה העליון. מגישים מיד
1 מנגו
כף מיץ לימון
2 חלבונים
4 כפות סוכר.