סלט הדרים, תפוח וליצ`י
קולפים את הפומלו והאשכוליות גם מהקליפה הדקה. מחלקים את פלחי הפומלו בידיים לחתיכות קטנות, מניחים בקערתזכוכית, מוסיפים את פלחי האשכולית.
חותכים את התפוחים לרבעים בקליפה, מרחיקים את הליבה ופורסים לפרוסות דקות, ומוסיפים לפירות.
קולפים את הליצ`י ומגלענים, מניחים בקערה קטנה. ממיסים את הסוכר בשליש כוס מים רותחים ויוצקים על הליצ`י,משהים כמה דקות ומוסיפים לסלט, יחד עם הנוזל.
מגישים כקינוח.
אפשר להוסיף כדור גלידה.