מועצת הצמחים

מתכונים

מרק יין מוסקט וליצ`י

בסיר יוצקים יין, ברנדי, מוסיפים אבקת סוכר, ליצ`י,קינמון, וניל, ציפורן ומביאים לרתיחה.
מסירים את התבלינים (ציפורן, קינמון, וניל) ושומרים בצד מחצית מכמות הליצ`י.
בבלנדר טוחנים את נוזלי המרק, חצי מכמות הליצ`י ושמנת מתוקה, עד לקבלת מרקם אחיד.
מסננים את התערובת.
מגישים בקישוט עלי מנטה, חתיכות הליצ`י וגבישי הסוכר.

 


 

650 מ"ל יין מוסקט קינוח
100 מ"ל ברנדי
4 כפות אבקת סוכר
2 כוסות ליצ`י מקולף מגולען וחתוך
1 מקל קינמון
1 מקל וניל
2 נעצי ציפורן
1 מיכל שמנת מתוקה

לקישוט
עלי מנטה
5 כפות סוכר גבישי מרוסק