מועצת הצמחים

מתכונים

זיתים ממולאים בבשר

מוציאים את החרצנים מן הזיתים ורוחצים את הזיתים היטב,מרתיחים במשך רבע שעה ומוציאים אותם במסננת, שוטפיםבמים מן הברז.
מערבבים את הבשר ברבע כפית פלפל שחור וממלאים את הזיתים בתערובת ועורכים בסיר.
מוסיפים את המים, את מיץ הלימון, השום, הכורכום והשמן, מבשלים על אש בינונית עד שהמים מתאדים לגמרי.
½ ק"ג זיתים ירוקים
ק"ג בשר טחון
1 ראש שום
½ לימון
כפית פלפל שחור
1 פלפל ירוק (חריף)
½ 1 כוס מים
כף שמן
כפית כורכום
כפית מלח.