מועצת הצמחים

מתכונים

קינוח דובדבנים חם

מפזרים את הדובדבנים בתבנית חסינת אש בקוטר 26 ס"מ. במעבד מזון מרסקים היטב שקדים עם סוכר וקורנפלור, מוסיפים חמאה, ביצים, וניל ומערבבים היטב. יוצקים על הדובדבנים ואופים כ40- דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מ"צ, עד שהקינוח מתייצב ומקבל צבע זהוב עמוק. מצננים כמה דקות, בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים.

100 גרם שקדים
½ כוס סוכר
1 כף קורנפלור
50 גרם חמאה רכה
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל.

להגשה:

אבקת סוכר