סופלה גויאבות
קולפים ומרסקים את הגויאבות, שמים בסיר עם קליפה צהובה מחצי לימון ומיץ לימון, הל גרוס גס ושתי כפות סוכר. מבשלים כחמש דקות בסיר כבד באש נמוכה, ומרחיקים את קליפת הלימון. מרסקים היטב במעבד מזון ומסננים. מקציפים את החלבונים.
בינתיים מביאים לרתיחה חצי כוס סוכר עם שליש כוס מים, וממשיכים לבשל כחמש דקות באש נמוכה. מסירים מהאש ומוסיפים בזרם דק לחלבונים, תוך הקצפה במהירות גבוהה, עד שהתערובת מצטננת. מקפלים פנימה את רסק הפירות.
ממיסים את הג'לטין בשלוש כפות מים קרים, מוסיפים שלוש כפות מים רותחים, מערבבים ומוסיפים לתערובת. מקציפים שמנת מתוקה ומקפלים בעדינות. מעבירים לקערת סופלה עגולה ומקפיאים. מוציאים מהמקפיא כמה דקות לפני ההגשה.