אפרסקים ממולאים בגבינה מתובלת
מערבבים את הגבינה הלבנה עם התבלינים, השמיר, העירית והשום, לפי הטעם, וממלאים את חצאי האפרסקים.
מקשטים לפי הדמיון.
גיווני מליות:
מילוי גבינה ירוקה: 100 גרם רוקפור מגורר, 50 גרם חמאה רכה, 200 גרם גבינה 9%, שום כתוש.
מילוי טונה: 200 גרם טונה מקופסה, גביע גבינה לבנה 9%, ראש בצל קצוץ דק, מלח, פלפל, מיץ לימון, פטרוזיליה קצוצה.
מילוי עוף איטלקי: 300 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות, 2 ביצים קשות, מיץ מלימון שלם, פלפל לבן, מלח, 3 כפות מיונז, כפית חרדל, 3 מלפפונים ירוקים קצוצים דק, גמבה אדומה חמוצה קצוצה דק.
מערבבים כל החומרים, ממלאים את האפרסקים ומגישים צונן או על עלה חסה.