מוס אפרסמון
קולפים 6 אפרסמונים, ובמידה שיש בהם גרעינים, מסלקים אותם.
מניחים בבלנדר ויוצרים מחית אפרסמון. מקציפים את החלמונים עם הסוכר, עד שנוצר קצף יציב. ממיסים את הג'לטין במעט מים חמים ומניחים להצטנן מעט. מקציפים את השמנת המתוקה ומתחילים תהליך ערבוב, שיש לעשותו בזהירות ובתנועות רחבות ואווריריות. מוסיפים לקצף את מחית האפרסמון, הג'לטין והקצפת. איכותו של המוס תלויה בצורת ערבוב החומרים. יש לעשות זאת בסבלנות רבה. לאחר שכל החומרים עורבבו, מוסיפים כוסית ליקר ומערבבים שוב. מניחים את המוס במקרר ומצננים היטב. מנקים 6 אפרסמונים נוספים (אפשר להשתמש בבשר האפרסמון כדי להעשיר את המוס) ויוצרים גומה עמוקה ככל האפשר. מזליפים לתוכה את המוס המצונן ומקשטים בקישוטי שוקולד או בעלי מנטה ירוק.