מועצת הצמחים

מתכונים

סלט אפרסמון מתוק ומלוח

החומרים (ל6- מנות):

4 אפרסמונים בשלים
4-3 בננות
200 גרם תמרים לחים.

חותכים את כל החומרים ומניחים בקערה כבסיס לסלט אפרסמונים. כמנה מתוקה מוסיפים לסלט שקדים או פקאן, מעט סוכר וליקר קואנטרו. כמנה מלוחה מוסיפים חזה אווז ואבוקדו ומתבלים במעט מלח ופלפל לבן. אפשר גם להחליף את חזה האווז בדג מלוח כבוש או מעושן. אלה המעדיפים מנה ראשונה צמחונית לחלוטין – יוסיפו פלחי אשכוליות ומעט עלי נענע טריה.