מועצת הצמחים

מתכונים

אפרסמון ממולא

בעזרת סכין חדה מסירים את השליש העליון של הפירות. מוציאים את בשר הפרי בכפית, מבלי לפגוע בקליפה, מועכים במזלג תוך הרחקת הגרעינים, אם ישנם. מזליפים מיץ לימון על הרסק ועל הפירות המרוקנים. מערבבים גבינה עם שמנת קפה ותבלינים ומוסיפים את רסק הפרי. ממלאים את הפירות ומקשטים בפרוסת לימון או תפוז. מגישים קר.

החומרים:

4 אפרסמונים 
2 כפיות מיץ לימון
½ כפית פלפל לבן
225 גרם גבינת שמנת
150 מ"ל שמנת קפה
מעט סוכר ומלח.

 

לקישוט:

4 פרוסות דקות של תפוז או לימון.