מועצת הצמחים

מתכונים

עוף ואננס

מנגבים את חלקי העוף במגבת נייר ומטגנים מכל הצדדים במרגרינה, עד שהעוף זהוב. פורסים את האננס לפרוסות עבות לרוחב, מרחיקים את הליבה הקשה וקולפים.

מכינים ארבע יריעות אלומיניום בגודל שיספיק לעטוף רבע עוף, מקפלים לשניים, חצי אחד מורחים במרגרינה. מניחים פרוסת אננס על כל אחד מניירות האלומיניום המשומנים ומתבלים במלח ופלפל. מתבלים את חלקי העוף המטוגנים ומניחים בכל חבילה, על האננס. מניחים פרוסת מרגרינה דקה ומזליפים קלבדוס. סוגרים את נייר האלומיניום למעין שקיות, לא מהודקות, ומניחים בתבנית אפייה. אופים כשעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה, 200 מ"צ.

4 רבעי עוף
מרגרינה
1 אננס
מלח ופלפל
4 כפות קלבדוס או ברנדי.