עוגת אננס
מערבבים את כל מרכיבי הבצק במעבד מזון, לקבלת כדור. שוטחים על התחתית והדפנות של תבנית קפיצית מס' 28. אופים ברבע שעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מ"צ, עד שהבצק זהוב. מצננים. טורפים יחד פודינג עם חלב ו1- מכל שמנת מתוקה, עד שהקרם מתייצב, ושוטחים על הבצק. קולפים את האננס, חוצים, מרחיקים את הליבה הקשה, חותכים לקוביות ומפזרים על הקרם. מביאים לרתיחה כוס וחצי מים עם מיץ לימון, מסירים מהאש ומערבבים היטב עם ג'לי צהוב, ומצננים. מקציפים 1 מכל שמנת מתוקה ומקפלים לתערובת הג'לי, ושוטחים על האננס. שומרים במקרר