מועצת הצמחים

מתכונים

גרניטה שמפניה ואננס

בסיר קטן מביאים לרתיחה סוכר ושליש כוס מים, מנמיכים מעט את האש ומבשלים שתי דקות נוספות, מסירים מהאש ומצננים. קולפים את האננס, פורסים לרוחב, מרחיקים את הליבה הקשה ומרסקים במעבד מזון עם סירופ הסוכר. מוסיפים את המיץ והשמפניה. מקפיאים בתבנית שטוחה. מדי שעה שוברים את הקרח הנוצר במזלג, כדי לקבל שבבי קרח. גם לפני ההגשה שוברים את הקרח.

1/3 כוס סוכר
1 אננס טרי
3 כוסות מיץ פסיפלורה
¾ כוס שמפניה צוננת,