2 כפות מרגרינה2 כפות שמןמנות עוף (כמספר הסועדים)פלפל2 בצלים קצוצים1 כוס אורז לא מבושל2 כפיות תבלינים מעורבים (או קרי אם אוהבים, או אגוז מוסקט) 1 כפית מלחאגסים כמספר הסועדים2 כוסות מרק עוף
משחימים את מנות העוף בסיר עמיד באש, זורים מלח ופלפל ומוציאים.בשומן הנותר מטגנים את הבצל עד שהוא שקוף. מוסיפים את האורז ומערבבים היטב כדי שהשמן יכסה כל גרגיר. מוסיפים תבלינים. מוציאים את האורז. עורכים בסיר שכבה של בשר, עליה שכבת אורז, עליה את שכבת האגסים החצויים. יוצקים מעל הכל מרק עוף, מכסים את הסיר ואופים בחום בינוני 1 שעה.