עמוד הבית
h
תוכן האתר
0
תפריט עליון
1
תפריט צד
2
ענף הירקות
v
ענף הפירות
f
ענף ההדרים
c
ענף הזיתים
o
תפריט תחתון
3
חפש
ענף הזית
ענף הירקות
ענף ההדרים
ענף הפירות
עמוד הבית
המועצה
אינדקס צמחים
"כוח הצבע"
מחירים
צור קשר
מערכת תעשייה
Citrus Div
Vegetable Div
Dates
עמוד הבית
>
מתכונים
מתכונים
רוטב חמאת מרווה
מניחים את החמאה והמרווה במחבת, מדליקים את האש מחממים עד שהחמאה תימס, מטגנים כדקה על אש נמוכה, מתבלים במלח ופלפל.
רוטב נפלא לרביולי, ירקות מאודים כמו אספרגוס. ולפסטות בתוספת של גבינת פרמזן מגוררת
100 גרם חמאה
10 עלי מרווה חתוכים גס
מלח ופלפל שחור
גירסה להדפסה
שתף
חזרה למתכונים
https://www.facebook.com/%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%A7%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%A2%D7%A6%D7%AA-%D7%94%D7%A6%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%9D-310003182800720/
site/bottom/twitter
עמוד הבית
|
המועצה
|
אינדקס צמחים
|
צור קשר
|
מחירים
|
מתכונים
|
מפת האתר
|
הצהרת נגישות
© 2010 Copyright
by Moonsite