עמוד הבית
h
תוכן האתר
0
תפריט עליון
1
תפריט צד
2
ענף הירקות
v
ענף הפירות
f
ענף ההדרים
c
ענף הזיתים
o
תפריט תחתון
3
חפש
ענף הזית
ענף הירקות
ענף ההדרים
ענף הפירות
עמוד הבית
המועצה
אינדקס צמחים
"כוח הצבע"
מחירים
צור קשר
מערכת תעשייה
Citrus Div
Vegetable Div
Dates
עמוד הבית
>
מתכונים
מתכונים
מרווה מטוגנת
מתבלים את הביצה במלח ופלפל.
טובלים את עלי המרווה בביצה ובפירורי הלחם ומטגנים בשמן עמוק עד שיזהיב.
משמשת כתוספת למתכוני עוף ובשר
20 עלי מרווה גדולים
1 ביצה טרופה
½ כוס פירורי לחם
מלח ופלפל
גירסה להדפסה
שתף
חזרה למתכונים
https://www.facebook.com/%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%A7%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%A2%D7%A6%D7%AA-%D7%94%D7%A6%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%9D-310003182800720/
site/bottom/twitter
עמוד הבית
|
המועצה
|
אינדקס צמחים
|
צור קשר
|
מחירים
|
מתכונים
|
מפת האתר
|
הצהרת נגישות
© 2010 Copyright
by Moonsite