מועצת הצמחים

מתכונים

סלט סלמון מעושן בזילקום וקולורבי

מקלפים את הקולורבי ומבשלים עד שיתרכך (כ - 30 עד 40 דקות) מצננים ופורסים לפרוסות דקות ככל האפשר.
מניחים את פרוסות הסלמון על צלחת הגשה מרכזית.
מניחים מעל בתפזורת את עלי הבזיליקום מניחים מעל את פרוסות הקולורבי.
מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים מעל, מעטרים בממרח זיתים ומגישים עם טוסטים
סלט סלמון מעושן בזילקום וקולורבי סלט סלמון מעושן בזילקום וקולורבי
300 גר' סלומון מעושן
1 קולורבי בגודל בינוני
29 עלי בזיליקום
2 כפות ממרח זיתים

לרוטב
1/3 כוס שמן זית
5 כפות מיץ לימון טרי
פלפל שחור
מלח (מעט)

*אופציה: ניתן להחליף את הבזיליקום כ - 20 עלי טרגון.