מועצת הצמחים

מתכונים

רוסטביף עם עשבי תיבול

מחממים תנור לחום של 250 מעלות.
מניחים את הרוסטביף על רשת בתנור למשך 15 דקות.
מערבבים את יתרת החומרים ומורחים את הרוסטביף בתערובת.
מורידים את הטמפרטורה ל - 180 מעלות וצולים במשך 35 דקות נוספות.
מוציאים מהתנור ומשהים למשך 30 דקות.

בשביל הטעם והקלות, שווה שיהיה בבית בוקט לבשר המורכב מרוזמרין, תימין, זעתר ואורגנו (כ-3 גבעולים מכל סוג).

נתח רוסטביף במשקל ½1 ק"ג בטמפרטורת החדר

2 כפות חרדל
4 כפות שמן זית
4 כפות זעתר או אורגנו טרי קצוץ
2 כפות רוזמרין קצוץ
2 כפות תימין טרי קצוץ
2 כפות גרגרי פלפל גרוס
מלח