מועצת הצמחים

מתכונים

פרגיות במרינדה של אורגנו, תימין ושום

מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים את נתחי הפרגיות בתערובת למשך 3 שעות.
צולים על גריל למשך כ - 3 דק' מכל צד.
אפשר לעטר בממרח פלפלים קלויים:
קוצצים 1 פלפל קלוי ומערבבים עם 2 כפות שמן זית ושן שום כתושה.
פרגיות במרינדה של אורגנו, תימין ושום פרגיות במרינדה של אורגנו, תימין ושום
ל - 4 מנות
600 גר' נתחי פרגיות חצויים ל - 2

חומרי מרינדה
4 כפות אורגנו טרי קצוץ
4 כפות תימין קצוץ
5 שיני שום כתוש
2 כפות דבש
2 כפות חומץ בן יין אדום
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל

*אופציה: ניתן להחליף את האורגנו ב - 4 כפות זעתר טרי קצוץ.