עמוד הבית
h
תוכן האתר
0
תפריט עליון
1
תפריט צד
2
ענף הירקות
v
ענף הפירות
f
ענף ההדרים
c
ענף הזיתים
o
תפריט תחתון
3
חפש
ענף הזית
ענף הירקות
ענף ההדרים
ענף הפירות
עמוד הבית
המועצה
אינדקס צמחים
"כוח הצבע"
מחירים
צור קשר
מערכת תעשייה
Citrus Div
Vegetable Div
Dates
עמוד הבית
>
מתכונים
מתכונים
פרגיות במרינדה של אורגנו, תימין ושום
מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים את נתחי הפרגיות בתערובת למשך 3 שעות.
צולים על גריל למשך כ - 3 דק' מכל צד.
אפשר לעטר בממרח פלפלים קלויים:
קוצצים 1 פלפל קלוי ומערבבים עם 2 כפות שמן זית ושן שום כתושה.
פרגיות במרינדה של אורגנו, תימין ושום
ל - 4 מנות
600 גר' נתחי פרגיות חצויים ל - 2
חומרי מרינדה
4 כפות אורגנו טרי קצוץ
4 כפות תימין קצוץ
5 שיני שום כתוש
2 כפות דבש
2 כפות חומץ בן יין אדום
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל
*אופציה: ניתן להחליף את האורגנו ב - 4 כפות זעתר טרי קצוץ.
גירסה להדפסה
שתף
חזרה למתכונים
https://www.facebook.com/%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%A7%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%A2%D7%A6%D7%AA-%D7%94%D7%A6%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%9D-310003182800720/
site/bottom/twitter
עמוד הבית
|
המועצה
|
אינדקס צמחים
|
צור קשר
|
מחירים
|
מתכונים
|
מפת האתר
|
הצהרת נגישות
© 2010 Copyright
by Moonsite