מועצת הצמחים

מתכונים

סלט של לימון כבוש ועשבי תיבול

מכניסים את כל החומרים לצנצנת יוצקים מעל את שמן הזית ומשהים למשך 24 שעות.
סלט של לימון כבוש ועשבי תיבול סלט של לימון כבוש ועשבי תיבול
350 גר' לימון קטן כבוש (אפשר קנוי)
100 גרם זיתים שחורים או ירוקים
4 גבעולי בזיליקום קצוצים גס
2 גבעולי אורגנו קצוצים גס
1 גבעול רוזמרין קצוץ גס
5 שיני שום כתוש
כפית גרגירי פלפל אדום (לא הכרחי)
כ - ½ כוסות שמן זית
אופציה: ניתן להחליף את הלימון הכבוש ב - 500 גר' עגבניות שרי טריות.