מועצת הצמחים

מתכונים

לביבות של חלה, בזיליקום ותימין

משרים את פרוסות החלה במים וסוחטים היטב.
מרסקים במעבד מזון את הביצה, פירורי הלחם,
הבזילקום, השום והפטרוזיליה, למחית קלה ומוסיפים את התערובת לפרוסות החלה.
מוסיפים את המלח, הפלפל והתימין ומערבבים היטב.
משהים במקרר למשך שעה. צרים קציצות טובלים בקמח ומטגנים עד שיזהיב.

גיוונים:
ניתן להחליף את החלה בפרוסת לחם לבן, ניתן להוסיף לתערובת 50 גרם גבינת קצ'קבל מגוררת.
לביבות של חלה, בזיליקום ותימין לביבות של חלה, בזיליקום ותימין
נפלא כתוספת לתבשילי קדרה (במיוחד עגבניות)
מוסיפים לתבשיל ב - 20 דקות האחרונות כדי שיספגו את הרוטב.
3 פרוסות חלה עבות ללא הקרום
1 ביצה
4 כפות פירורי לחם
¼ כוס בזיליקום
2 שיני שום כתוש
¼ כוס פטרוזיליה
1 כף תימין טרי קצוץ
מלח ופלפל