מועצת הצמחים

מתכונים

חזה עוף בלימון וטרגון

מקמחים את נתחי העוף ומטגנים את הנתחים בשמן זית עד שיזהיבו קלות.
מוסיפים את השום ומטגנים כדקה נוספת.
מוסיפים את עלי הטרגון והלימון, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים דקה נוספת.
מגישים על מצע של פירה או סלט ירוק.
4 מנות

½ ק"ג נתחי חזה עוף פרוס וחתוך לרצועות בגודל של 3 ס"מ על 5 ס"מ
1/3 כוס שמן זית
1/3 כוס מיץ לימון טרי
4 שיני שום כתוש
עלים מ - 4 גבעולי טרגון
מלח ופלפל

* אופציה: ניתן להחליף את הטרגון בכף רוזמרין קצוץ.