מועצת הצמחים

מתכונים

ספגטי ברוטב של עשבי תיבול, זיתים ושמן זית

מניחים את השמן, השום והפלפל במחבת.
מדליקים את האש ומטגנים את השום עד שיהיה זהוב מוסיפים את הזיתים ועשבי התיבול ומערבבים.
מבשלים את הספגטי לפי ההוראות ומסננים.
מוסיפים למחבת את הספגטי ומערבבים היטב.
מעבירים לצלחת הגשה מפזרים מעל את הגבינה ומגישים.

בשביל הטעם והקלות, שווה שיהיה בבית בוקט לפסטה המורכב מבזילקום, תימין, מרווה, אורגנו ועירית (שלושה גבעולים מכל סוג )
ספגטי ברוטב של עשבי תיבול, זיתים ושמן זית ספגטי ברוטב של עשבי תיבול, זיתים ושמן זית
ל 4 מנות
500 גר' ספגטי
100 גר' גבינת פרמזן מגוררת

חומרים לרוטב
½ כוס שמן זית
8 שיני שום פרוסות גס
1 פלפל צ'לי יבש קצוץ
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
½ כוס בזיליקום קצוץ
2 כפות אורגנו טרי קצוץ
1 כף תימין טרי קצוץ
3 כפות עירית פרוסה
20 זיתי תסוס מגולענים וחצויים