כרעי עוף ברוטב של לימון, כוסברה, שום ופלפל חריף
הכנת רוטב
חוצים כל פלפל ל - 2 מסירים את הגרעינים והעורקים הלבנים
וחותכים לקוביות קטנות מערבבים עם ייתרת החומרים ושומרים בטמפרטורת החדר.
מפזרים את המלח על תבנית אפייה.
מניחים מעל את כרעי העוף,
מתבלים בפלפל שחור וצולים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ - 40 דקות
או עד שמשחים היטב.
מוציאים מהתנור ומניחים ל - 10 דקות.
מפזרים את הרוקט על צלחת הגשה ומניחים מעל את כרעי העוף ויוצקים מעל את הרוטב.