מועצת הצמחים

מתכונים

כרעי עוף ברוטב של לימון, כוסברה, שום ופלפל חריף

הכנת רוטב
חוצים כל פלפל ל - 2 מסירים את הגרעינים והעורקים הלבנים
וחותכים לקוביות קטנות מערבבים עם ייתרת החומרים ושומרים בטמפרטורת החדר.

מפזרים את המלח על תבנית אפייה.
מניחים מעל את כרעי העוף,
מתבלים בפלפל שחור וצולים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ - 40 דקות
או עד שמשחים היטב.
מוציאים מהתנור ומניחים ל - 10 דקות.
מפזרים את הרוקט על צלחת הגשה ומניחים מעל את כרעי העוף ויוצקים מעל את הרוטב.
ל 6 מנות

6 כרעי עוף
חצי קג' מלח גס
פלפל שחור
2 פלפלים ירוקים חריפים
½ כוס שמן זית
½ כוס כוסברה קצוצה מלח ופלפל

לרוטב
1 כוס מיץ לימון טרי
8 שיני שום כתוש

להגשה:
2 צרורות רשאד או רוקט