מועצת הצמחים

מתכונים

סלט טבולה עם תירס ופלפלים

1. מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן. מערבבים את
הקוסקוס היטב עם שתי כפות שמן זית ומצננים במקרר
במשך כ - 10 דקות.
2. מוסיפים את הפלפלים, התירס, הלימון, שמן הזית, הפטרוזיליה והנענע. מערבבים היטב ומתבלים במלח ובפלפל.
3. מוסיפים את אגוזי הפקאן והצימוקים. מערבבים ומגישים.
סלט טבולה עם תירס ופלפלים סלט טבולה עם תירס ופלפלים
(6 מנות)
1 שקית קוסקוס מהיר הכנה (350 גר')
2 כפות שמן זית
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
1.5 כוסות גרגירי תירס
¼ כוס מיץ לימון סחוט
1/3 כוס שמן זית
צרור פטרוזיליה קצוץ דק
צרור נענע קצוץ דק
מלח
פלפל
½ כוס אגוזי פקאן קלויים וקצוצים גס
¼ כוס צימוקים