מועצת הצמחים

מתכונים

סלט ארוגולה, שומר וקבנוס

1. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את רצועות הפלפל עד שהן משחימות.
2. מעבירים לצלחת הגשה ומוסיפים את השומר, עלי הארוגולה והקבנוס.
3. מערבבים את החומרים לרוטב בקערה קטנה. יוצקים על הסלט ומגישים
סלט ארוגולה, שומר וקבנוס סלט ארוגולה, שומר וקבנוס
ל – 4 מנות:
1 ראש שומר פרוס לרצועות דקות
20 עלי ארוגולה שטופים ומיובשים
1 קבנוס פרוס לעיגולים
1 פלפל אדום חתוך לטבעות עבות
שמן לטיגון
לרוטב:
3 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון
2 כפיות חומץ בלסמי
מלח ופלפל שחור לפי הטעם.