גלילות אורז ותות-שדה על מצע כרוב
1. מערבבים את כל המצרכים לגלילות בקערה גדולה.
2. מניחים עלה סיגר על משטח עבודה. שמים בקצה אחד של העלה 2 כפות מהתערובת ומגלגלים לסיגר מהודק. חוזרים על הפעולה עם כל עלי הסיגר.
3. מחממים את השמן בסיר רחב לטיגון עמוק. מטגנים את הסיגרים עד שהם משחימים היטב. מוציאים מהשמן ומספיגים במגבות נייר.
4. מערבבים את הכרוב, התפוז, מיץ הלימון ושמן הזית בקערה. מעבירים לצלחת הגשה.
5. חותכים את הסיגרים לפיסות באורך 3 – 4 ס"מ, מניחים על סלט הכרוב ומגישים.