מרק עגבניות, כרשה ותפוח אדמה
1. מחממים שמן זית בסיר כבד ורחב, ומטגנים את הכרישות על אש בינונית נמוכה תוך ערבוב במשך כ- 10 דקות. (מקפידים לא להשחים).
2. מוסיפים את תפוחי האדמה והעגבניות ומערבבים במשך כ- 3 דקות.
3. יוצקים את הנוזלים ומביאים לרתיחה. בוזקים את הפטרוזיליה ומתבלים. מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך כ- 20 דקות בסיר מכוסה.
4. מוסיפים את הטרגון וממשיכים לבשל כ- 7 דקות נוספות.
5. מסירים מן האש ומוסיפים חלב סויה. מתקנים במידת הצורך את התיבול ומגישים מיד עם עשבי תבלין קצוצים.