מועצת הצמחים

מתכונים

סלט של חצילים מטוגנים עם ראשאד, עגבניות וגבינת פטה

מניחים את החצילים על צלחת הגשה. מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים מחצית מהרוטב על החצילים מפזרים מעל את הראשאד והעגבניות ויוצקים את יתרת הרוטב מפזרים מעל את הפטה והצנוברים ומגישים.

1.5 כוסות ראשאד קצוץ גס
1 עגבניה בשלה קצוצה לקוביות
100 גר' גבינת פטה מגוררת גס
50 גר' צנוברים קלויים
20 פרוסות חציל מטוגן (מ-3 חצילים בינוניים)

לרוטב
¾ כוס שמן זית
¼ כוס חומץ בן יין אדום
כף דבש
4 שיני שום כתוש
מלח (מעט)
פלפל שחור גרוס