מועצת הצמחים

מתכונים

לביבות ארטישוק

1. בקערת מעבד מזון שמים את תחתיות הארטישוק, הגבינה, הביצים, הקמח, המלח והפלפל ומעבדים לעיסה חלקה.
2. במחבת גדולה וכבדה מחממים את השמן. מרטיבים את כפות הידיים ויוצרים מהעיסה לביבות שטוחות בגודל הרצוי. מטגנים משני הצדדים עד שישחימו. מגישים חם עם שמנת חמוצה 

(4 מנות)

חומרים:
10 תחתיות ארטישוק מבושלות (הוראות הכנה בעמ' פתיחה)
300 גרם גבינת פטה מפוררת
2 ביצים
¼ כוס קמח
מלח
פלפל שחור
שמן לטיגון