שקיקי פילו ממולאים תפוחי אדמה
1. מבשלים את תפוחי האדמה במי מלח עד שהם רכים. מוציאים מהמים ומועכים למחית. מעבירים לקערה גדולה.
2. מוסיפים לקערה את הגבינה, השמיר, אגוז המוסקט, הבצל הירוק והשום. מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
3. גוזרים את דפי הפילו לריבועים בגודל 20X 20 ס"מ מכסים במגבת לחה.
4. מברישים בחמאה מומסת ריבוע פילו ומניחים עליו באלכסון ריבוע נוסף. מברישים שוב בחמאה.
5. מניחים במרכזו של כל ריבוע כ – 2 כפות מהמלית. מהדקים את כל הקצוות יחד ומברישים במעט חמאה מומסת.
6. מסדרים את השקיקים על תבנית משומנת. אופים במשך כ- 15 דקות בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות צלזיוס עד שהפילו מזהיב